Vaalikeskustelu kohtuudesta

Päiväys ja aika
15.12.2018
14:00 - 16:00

Kategoriat


Miten olisi #kohtuusvaalit 2019?

Haluaisitko äänestää vuoden 2019 vaaleissa ehdokasta, joka lupaa vaaleissa pyrkiä kohtuullistamaan kulutusta ja tuotantoa ekologisesti kestävälle tasolle? Entä haluaisitko äänestää ehdokasta, joka pyrkisi samalla tukemaan kaikkien mahdollisuutta merkitykselliseen ja oikeudenmukaiseen elämään?

Järjestämme vaalien alla vaalikeskustelujen sarjan. Keskusteluissa pohditaan, mitä kohtuus tarkoittaa, ja miten ekologisesti kestävää ja merkityksellistä elämää voidaan tukea.

Tule mukaan kuulemaan ja keskustelemaan!

Vaalikeskustelut järjestetään Zoom-etäyhteydellä. Mukaan mahtuu 250 osallistujaa saapumisjärjestyksessä.

Keskustelun alustajina on kohtuuden kysymyksistä kiinnostuneita ehdokkaita ja asiantuntijoita. Alustusten jälkeen kaikki tilaisuuteen osallistuvat jaetaan 4-6 henkilön pienryhmiin keskustelemaan ja nostamaan esille kysymyksiä, joita alustajille olisi hyvä esittää. Kysymykset nostetaan esille keskusteluun, jonka aikana alustajat vastaavat kysymyksiin ja kaikilla on mahdollisuus osallistua yhteiseen ajatteluun.

Tilaisuus on maksuton ja siihen on vapaa pääsy. Tilaisuuden järjestää Kohtuusliike (www.kohtuusliike.fi). Järjestelyihin ei ole käytetty vaalirahoitusta. Tilaisuus voidaan nauhoittaa, jotta alustuksia ja keskustelua kuunnella myös jälkikäteen.

Ensimmäinen tilaisuus järjestetään 15.12.2018 klo 14.00-16.00. Tähän tilaisuuteen pääset osallistumaan Zoom-etäyhteydellä tämän linkin kautta:

https://zoom.us/j/826102428

Tarvitset yhteyden saamiseksi tietokoneen, jossa on mikrofoni ja kaiuttimet. Zoom-etäyhteys ei vaadi tunnusta eikä salasanaa.

Tervetuloa mukaan!

 

Vastaa